Over mij

Mijn foto
Tollebeek, Noordoostpolder, Netherlands

zondag 21 juni 2009

Soestdijk




Nadat gedesïllusioneerd van het Slangebosje kwam besloten we maar Soestdijk te proberen. De vraagstelling was mij niet geheel duidelijk maar dat had mijn wederhelft snel door dus op pad dan maar weer. Uitendelijk kwamen we in het Baarnse Bos terecht en wat is het mooi daar en het was er niet zo druk. We moesten nu een gedenksteen vinden maar hoe we ook zochten we werden echt de bomen ingestuurd hetgeen ik wel wilde proberen maar mijn wederhelft vond dit heel onlogisch en hebben we dat niet gedaan met gevolg dat we de cache niet konden uitlopen want we konden op deze manier de laatste hint niet vinden.




Thuisgekomen heb ik gegoogeld en tot mijn stomme verbazing hadden we toch het bos tussen de bomen moeten ingaan want daar staat het gevraagde object. We gaan het nog eens proberen want we zullen hem vinden. De aanhouder wint laten we maar zeggen.




Het was een leuke middag maar zonder resultaat. Jammer maar de volgende keer beter

het Slangenbosje in Soest


Het leek me een leuke cache met een relatief kleine wandeling met wat rekenkundige vragen. Wij richting Soest getogen en enthousiast begonnen, maar al gauw kwamen de irritaties bij de andere helft op vanwege de vragen die volgens hem nergens op sloegen en we liepen dan ook regelmatig fout daar in dat kleine maar mooie parkje. Onderweg kwamen we ook wat eenden tegen die ik maar op de kiek gezet heb.


We zijn er op een zeker moment hevig gefrustreerd maar mee gestopt en hebben het vinden van de cache maar gelaten voor wat het was.
UA-9440093-1