Over mij

Mijn foto
Tollebeek, Noordoostpolder, Netherlands

zondag 2 augustus 2009

De dinsdag dat we 28 caches vonden (28-07-09)

We zijn om half negen al van huis vertrokken en we hadden aardig wat caches gedownload op de Colo uit de omgeving van Ede en langs de IJssel.

De eerste serie van het rondje Brandweer. Brandweer Bennenkom, Deel 1, Brandweer Ede-Centrum, Deel 2, Brandweer Otterloo Deel 3, Deel 4 in de serie is tijdelijk in het archief aangezien de bewuste Kazerne thans verbouwd wordt, Brandweer De Valk, Deel 5, Brandweer Lunteren, Deel 6, Brandweer Ederveen, Deel 7, Brandweer Stadspoort, EIND CACHE, Deel 8. De laatste uit deze serie kon je pas vinden als je de hints van de vorige delen bij elkaar zette in de eindcoördinaten. We hebben wel een beetje moeten gokken want de laatste hint bij Deel 7, stonden aan de buitenkant van het logrolletje en was door de regen reeds vervaagd.

We hebben toen met de auto een ritje richting Zwolle gemaakt met om vervolgens verder te gaan langs de IJssel. Daar zijn we verder gegaan met. De Doesburgse Molen, Maak me compleet, Windesheimer Molen, Isala Delta -Luxe hangplek voor oudere jongeren, HTCC: Hattems tweede carpoolcache, Isala Delta - Dijk op een Dijk, Isala Delta - Gelderse..., Isala Delta - Met beide benen in de grond, Isala Delta - Wat een Dikkerd!, Isala Delta - Berendien uut Wisp, Isala Delta - Ooievaars?!, Isala Delta - De erfgenamen van het Zalker Bos!?, Isala Delta - Met je benen in het water, Project IJsseldelta - Bypass, Project IJsseldelta - Woonwijk

De laatste twee waren allebei in de omgeving van Biddinghuizen en dat waren Kop van 't Ende en [OFZE] Erwtje 000 Snert koken.

Toen hadden we het wel gehad en zijn we eerst een pizza wezen eten in Vreeswijk voor we om 10 uur 's avonds aardig kapot thuiskwamen.

Een dagje cachen in Duitsland (26-7-2009)

Dat was een redelijk bijzondere dag waar we tijdens het cachen ook nog mochten kennismaken met de plaatselijk politie die ons een bekeuring gaf omdat we 18 km te hard reden binnen de bebouwde kom. Of we maar even 20 Euro wilden betalen. Zo gezegd zo gedaan en wij konden weer verder om de verschillende caches die we gedownload hadden op de Colo te gaan zoeken.

Dit waren de caches die we gevonden hebben die dag, TB-Hotel A3 AS Rees/Isselburg, Rast und Ruh rund Emmerich, Dankeschön! Bart Simpson auf der Flucht [Comic-03], SpongeBob in Bocholt gesichtet [Comic-02], Der Schatz der Schlümpfe [Comic-04], Winnie Puuh _ Der verlorene Honigtopf [Comic-01], Zurück zur Natur _ Froschkönig, Zurück zur Natur _ Hirsch heiß' ich, Zurück zur Natur _ Alle Vögel sind schon da, Zurück zur Natur _ Ente gut, alles gut.

Onderweg tijdens het cachen hebben we het ook aan de stok gekregen met de lokale en redelijk op leeftijd zijnde Boswachter die ons met veel vertoon wilde vertellen dat we in een particulier bos liepen en hij was behoorlijk nijdig (ik ook trouwens) en toen we op die plek vertrokken waren zijn wij hem nog twee keer tegengekomen waarbij hij één keer stopte om ons toch maar echt duidelijk te maken dat we niet overal zomaar mochten komen. Hetgeen we ook niet gedaan hebben want de eerste keer was het wel voldoende duidelijk geworden
UA-9440093-1