Over mij

Mijn foto
Tollebeek, Noordoostpolder, Netherlands

zondag 26 juli 2009

De Caches van vandaag (25 juli)

We zijn vandaag weer richting Brabant opgetogen en hebben als eerste de laatste van het rondje Bernheze gedaan namelijk: Rondje Bernheze 21: Ontworteld, Rondje Bernheze 07: Zwanenburg, Rondje Bernheze 25: Watervluchtmolen. Rest ons nog het slotaccoord maar we moeten daarvoor eerst de 8 vragen uit de opdrachten hebben opgelost. De antwoorden hebben we op één na want het leek dat er iets was verwijderd op de stash. Maar er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Komt gewoon goed.

Toen hebben we een paar kilometer gelopen om de AA4, AA5 en de AA6 te vinden. De eerste twee caches hebben we gevonden maar bij de laatste hebben we waarschijnlijk wel bij de goede knotwilg gestaan maar aangezien de stam omringd was met brandnetels was het geen doen om grondig te zoeken dus hebben we hem niet kunnen vinden.

Toen zijn we naar de Schutskooi en Doodlopend 8: Zijweg Duo 1 gegaan en we hebben beide caches gevonden.

Als laatste hebben we 7 van de 8 caches genaamd Dat gaat naar Den Bosch toe gevonden. De eerste cache konden we niet loggen aangezien deze tijdelijk in het archief is vanwege het rippen door onverlaten. Hier hoort een eindcache bij en daar hebben we inmiddels de coördinaten van opgeschreven en de volgende keer als we in Brabant zijn maken we ook deze compleet.

In totaal hebben we vandaag 15 caches gedaan en we hebben er 14 gevonden.

Ons totale aantal staat inmiddels op 74 en ik vind het nu ergens op gaan lijken. We vinden het steeds leuker worden
UA-9440093-1