Over mij

Mijn foto
Tollebeek, Noordoostpolder, Netherlands

dinsdag 7 juli 2009

Giatsu

Posted by PicasaDit was een mooie wandeling van 7 km in de omgeving van Grave die wij noodgedwongen in twee delen hebben gedaan omdat de eerste keer de batterijen op waren en toen we eindelijk bij de auto waren waar de reservebatterijen lagen bleek het al te laat te zijn om nog verder te gaan, zodat we besloten hebben om de route de dag erop te vervolgen.
Het was op zich een hele goede en duidelijke cache maar goed lezen is ook wel verstandig. Bij het eerste Waypoint konden we de fietsbordjes niet vinden en we zijn maar terug gegaan om te kijken of we het wel goed hadden genoteerd maar wederom kwamen we op dezelfde plek uit. Tot ik eens goed ging lezen en toen bleek al rap dat we opdracht van de het tweede waypoint aan het lezen waren ipv de eerste. Oeps. Toen was de volgende coördinaat snel gevonden en ging het voorspoedig tot we bij wayppoint 5 aankwamen want toe zei de Colo mijn batterijen zijn leeg dus zoek het zelf maar uit.
De volgende dag zijn we vanaf dat punt verder gegaan en wederom ging het van een leien dakje. Tot we de stash moeste zoeken en die leek in het bos te liggen en wij waren wel het bos in gelopen (hadden we geleerd van Soestdijk) maar liepen vast tussen de struiken. We zijn toch maar weer terug gegaan naar de plek waar de coördinaten vandaan hadden gehaald en daar bleek dat we het juiste ingevoerd hadden en wij dus terug.
We zijn nu het bos ingelopen vanaf de andere kant wat ook makkelijker ging en nadat we een enorme mierenhoop van Bosmieren hadden gezien stonden we ineens op de plek was de schatkist moest liggen. Na enig gezoek vond de andere helft van het stel een plank op de grond en die werd uiteraard opgetild en we vonden wat je noemt een schatkist. We hebben er een coin ingestopt en een TB eruit gehaald.
UA-9440093-1