Over mij

Mijn foto
Tollebeek, Noordoostpolder, Netherlands

zondag 6 september 2009

Bosachtige caches (30-08-09)

Nadat we een bezoekje hadden afgelegd bij iemand die we al jaren niet meer gezien hadden waren we wel weer toe aan een aantal caches. Het werden er tien waarna onze stats op 165 kwamen te staan.

AECC: Arnhemse Eerste Carpool Cache, Two Worlds, Het Wiel van Westerveld, FF Pauze 1, Watership Down, Hoog Erf.

Kapel "De Heuvel" Deze was echt niet makkelijk te vinden dus we zijn wel even bezig geweest maar onze noeste zoekarbeid leverde ons ineens wel resultaat op.

N.E.C. Nijmeegse Eerste Carpool Cache,

Habitat boven de Waal # 2 : de Waaienstein. Deze was absoluut niet makkelijk te vinden en de hint leverde ook al niets bruikbaars op. Toen maar naar de logjes van anderen kijken om daar iets uit te kunnen halen. Wat schets onze verbazing dat team Krusko deze al had gevonden. Rap maar de GSM ter hand genomen en onze schoonzoon maar gebeld met te de vraag of hij ons op weg kon helpen. Het bleek dat we op de verkeerde plek zaten te zoeken op die houten balk. Tja als de coördinaten van de GPS ons zeggen dat het goed is dan geloof je dat toch. Moeten de leggers de stash maar nauwkeuriger aangegeven. Maar hij was heel orgineel en je moest wel gericht zoeken want een niet cacher zou hem ook niet vinden. Knap gedaan vonden wij.

Het Dijkmagazijn. Dit was de laatste alweer want het werd langzamerhand toch wel echt tijd om een hapje te eten. Volgende keer weer verder

een bijzondere dag en onze 150ste cache (25-08-09)

Vandaag weer de polder in richting Emmeloord waar we het voorlopig koopcontract voor ons nieuwe huis gaan tekenen. Op de heen en terug weg 10 caches gedaan waaronder ook onze 150ste cache. Op naar de 200 zou ik zeggen.


Dit waren de caches en de 150 ste word wel apart vermeld. Dit zijn ze dan; 25 Zeewolde "bosruiter", Zendstation Flevoland TB & Coin Hotel, Radio Netherlands Flevo Transmitter, Droge Voeten 2,

Knarcache en dit was onze 150 cache en nu heel rap op naar de 200. We vinden het cachen steeds leuker en ieder vrij gaatje dat we kunnen vinden wordt hiermee ingevuld.

[OFZE] Informatie over SBB, Lastig te vinden cache maar uiteindelijk vond Ruud hem door te voelen. Ik zou alleen niet gevonden kunnen hebben aangezien ik met mijn lengte niet bij de stash kon komen, Police hide-out Two, [OFZE] Vissen vanuit de rolstoel, Droge Voeten 5, Droge Voeten 6
UA-9440093-1