Over mij

Mijn foto
Tollebeek, Noordoostpolder, Netherlands

dinsdag 11 augustus 2009

Coins



Summer Solstice Event Geocoin
Dat is de bovenste foto. Het ijsje dus. Ik heb deze tweemaal besteld en één gaat op reis binnen Nederland. Ik heb aangegeven dat hij het land niet mag verlaten en ik draag deze op aan mijn reeds lang geleden overleden vader die als Italiaan ijsbereider was in zijn eigen ijssalon. Ik ben dus tussen de ijsjes opgegroeid en ik vond deze wel heel toepasselijk. Het tweede exemplaar wordt niet aangemeld op geocaching.com en ik hou hem als verzamelobject en zo kan ik zien welke munten ik onderweg heb. Ik heb nog meer dubbele munten gekocht waarvan er één onderweg is en de ander in mijn bezit.


Pocket Decoder
Deze heb ik gezien de prijs maar één keer aangeschaft en deze blijft bij mij terwijl hij wel op geocaching.com is aangemeld. Maar in the hands of the owner zal blijven. Hij kan alleen gelogd worden als men onderweg Het Himbastel tegenkomt. Hij lijkt op een zakhorloge zoals ik iemand die de gouden variant heeft heb horen zeggen. Het wieltje middenin kun je draaien en zo kun je een code instellen. Grappig vind ik dat. Hij is te duur en te mooi om hem in een cache te leggen want dan denk ik dat ik hem zeker zal kwijtraken want er zijn altijd mensen die zich niet aan de regels houden of een cache wordt geript en de inhoud meegenomen. Dat risico wil ik gewoon met deze coin niet lopen.

Een zondagmiddag cachen (9-8-2009)

vandaag zijn we er weer eens op uit geweest en hebben een paar caches in Brabant gedaan en hebben we de TB die in Brabant moest blijven ook daar ergens kunnen droppen.

Dit waren de caches;

the Wizard near Oss

Dit was er niet eentje waar je klakkeloos naar de coördinaten moest lopen want de dat was het vertrekpunt en na 90 meter moesten we weer rechtsaf om weer na zoveel meter (hoeveel is me ontschoten) de cache te vinden. In de eerste instantie waren we te ver gelopen maar we hebben hem toch uiteindelijk snel gevonden en hebben we de TB die we in Brabant kwijt moesten raken hier gedropt.


Het Coin_Hotel Herpen

Dit was een aardige wandeling door het bos en we zouden een meertje tegenkomen, maar wat schetste onze verbazing dat we een drooggevallen meer zagen en absoluut geen water. De cache lag achter een heuveltje en ik had hem vrij snel opgemerkt waarna we hem hebben kunnen loggen en konden wij weer terug naar de auto om de volgende cache te gaan zoeken.

Het Lokkertje

Deze lag in hetzelfde bos als de vorige maar aan de andere kant. Na een 300 meter gelopen te hebben hadden we de cache snel in het vizier en konden we deze weer op ons conto bijschrijven.


A50 Ewijk-Oss

Deze zegt het al en inderdaad hij lag naast een parkeerterrein voor vrachtwagens aan de A50. Wij hebben deze snel gelogd terwijl een Poolse vrachtwagenchauffeur rustig zijn krantje zat te lezen.

En zo konden we weer huiswaarts
UA-9440093-1