Over mij

Mijn foto
Tollebeek, Noordoostpolder, Netherlands

donderdag 12 augustus 2010

Onze travelbug in Afrika


Deze heeft heel lang in het travelbug hotel gelegen nabij Johannesburg. Op een zeker moment kreeg ik dan de melding dat hij eruit gehaald was en dat hij richting Swaziland zou gaan. Helemaal geweldig aangezien we dat land ook bezocht hebben. Maar helaas werd hij weer in het Hotel teruggelegd met de melding dat de reis naar Swaziland niet door was gegaan.

Enfin nieuwe ronde nieuwe kansen. Hij is een paar keer door anderen ontdekt in dat TB Hotel en ook Besem gaf op een zeker moment aan dat hij hem weer gezien had in het hotel. Besem is de Zuid-Afrikaan die de travelbug toen hij naar huis ging voor ons heeft meegenomen en in het hotel heeft achtergelaten.

Op 14 februari kregen we dan toch de melding dat hij mee genomen was en hij is in Witbank Motel terecht gekomen. Wel weer in de provincie Gauteng maar er ging eens wat gebeuren

Vervolgens is hij in het Vaal hotel terecht gekomen en wederom lag hij in provincie Gauteng. Besem heeft hem daar ook ontdekt en er melding van gemaakt en dat hij ook wel weer grappig vond om de travelbug hier weer te zien.

Op 16 apil kregen we de melding dat hij daar opgepakt was en dat hij richting Kaapstad op zou gaan, waar hij op 2 mei uiteindelijk terecht kwam in Krimiskamp dat in de buurt van Paarlberg ligt. Ook dat gebied hebben we bezocht en de wijnen daar waren toppie (zal maar niet zeggen wat we de laatste dag daar hebben gedronken aan het eind van de trip door Zuid-Afrika).



Daar ligt hij nu te wachten tot een andere cacher hem verder brengt naar een ander mooi plekje in dat werelddeel waar wij een deel van ons hart hebben achtergelaten en waar we nog wel eens naar terug zouden willen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

UA-9440093-1